fbpx

Міська влада дасть грошей на футбол: у Франківську хочуть відновити ФК "Прикарпаття"

Спорт 14:07, 22.04, 2016

Бюджетна комісія Івано-Франківської міської ради погодилася виділити 1 млн грн на відновлення футбольного клубу "Прикарпаття". Остаточне рішення – за сесією міськради.

На засіданні постійної депутатської комісії з питань бюджету директор Департаменту молодіжної політики та спорту міськвиконкому Віталій Матешко доповів про ситуацію з відновленням футболу в Івано-Франківську, зокрема ФК "Прикарпаття".

Футбольну команду, за словами Матешка, планують відновити на базі міського футбольного клубу "Тепловик" (засновник ФК – профспілка МП "Івано-Франківськтеплокомуненерго") на сезон 2016-2017 років. 

За словами Матешка, всього для повноцінного відновлення команди і на сезон клубу потрібно 4 млн грн.

Планується, що 1 млн грн клуб отримає з обласного бюджету. Ще мільйон  просить від міста. Ці кошти підуть на зарплату гравців, форму, внесок на гру в другій лізі чемпіонату України. Ще два мільйони, сподіваються у міськвиконкомі, вкладуть у розвиток франківського футболу інвестори. 

Члени комісії підтримали пропозицію виділити на клуб 1 млн грн з бюджету, але кошти мають піти передовсім на інфраструктурні витрати  табло, душові кабіни тощо. 26 квітня міськрада має намір прийняти рішення про виділення цих коштів. Після того, за дорученням бюджетної комісії, Матешко має розписати, на що вони будуть витрачені.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: