fbpx

Міська влада Тисмениці дала компанії "АВЕ Івано-Франківськ" випробувальний термін

Суспільство 21:03, 04.08, 2015

Днями в Тисмениці відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тисменицької міської ради. На ньому розглядалось питання незадовільної роботи ТОВ "АВЕ Івано-Франківськ".

Представники компанії розповіли, що вийшли з ладу всі машини, які вивозять тверді побутові відходи. Вони запевнили, що в найкоротші терміни ситуацію виправлять. Просили місцеву владу звернутися до жителів міста Тисмениця з проханням регулярно сплачувати за послуги та погасити заборгованість.

Читайте також: Міська влада Тисмениці звернулась до тисменичан з проханням не сплачувати компанії "АВЕ Івано-Франківськ" за невивезене сміття.

Члени виконавчого комітету інформацію представників ТОВ "АВЕ Івано-Франківськ" взяли до уваги та вказали на значні недоліки в роботі та на невдоволення населнення. 

Порушувалось питання щодо можливого розірвання договору між Тисменицькою міською радою та виконавцем послуг на вивезення сміття.

За результатами обговорення вирішили надати ТОВ "АВЕ Івано-Франківськ" два тижні на виправлення ситуації .

Нагадаємо, з 16 липня "АВЕ Івано-Франківськ" не вивозила сміття в Тисмениці, що призвело до значного забруднення населеного пункту, порушення правил благоустрою та санітарних норм.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: