fbpx

Міське кладовище в Чукалівці розширюють. ФОТО

Суспільство 15:19, 03.08, 2016

Міське кладовище, що в селі Чукалівка, розширюють. Це вдалося зробити завдяки викупу ділянок, що знаходяться в пайовій власності. Також тут розпочалися роботи з асфальтування доріжок.

Територія кладовища складає близько 44 гектарів, але для міста цього недостатньо, інформує прес-служба МВК. Директор КП "Міська ритуальна служба" Роман Микула розповів, що багато людей бронюють ділянки поблизу своїх родичів, тому є проблеми з місцем для поховання. Зараз ведуться переговори щодо подальшого викупу паїв, а також міському кладовищу можуть передати територію, що поруч з цвинтарем. Це дозволить зняти проблеми з місцями.

"Зобов’язання влади робити загальний благоустрій території кладовища. Ми облаштовуємо сектори та Алею слави для наших воїнів УПА та україно-московської війни. Також продовжуємо благоустрій доріжок, щоб мешканцям було зручно добиратися. Але тут поховані ваші рідні та близькі. Бережіть пам’ять про них, доглядайте їхні могили, адже люди живуть, доки про них пам’ятають", – зазначив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: