fbpx

Міськрада продає свою частку у ПрАТ "Зелене господарство"

Суспільство 17:20, 15.03, 2017

Івано-Франківська міська рада дала дозвіл на приватизацію пакета акцій, що належить територіальній громаді міста Івано-Франківська у статутному капіталі ПрАТ "Зелене господарство", в кількості 386 580 шт. (51%).

Зокрема, міськрада прийняла зміни до "Програми приватизації комунального майна територіальної громади міста Івано-Франківська на 2015-2017 роки".

Депутат Тарас Мстислав запропонував відкласти пункт рішення, який стосується приватизації "Зеленого господарства" і відправити його на доопрацювання.

"51% відсоток належить громаді міста і дається на продаж, там є багато приміщень і землі. А 40% належить пану Солов'ю (народному депутату Юрію Солов'ю – КУРС). Щоб акції не обезцінилися, прошу перенести питання на доопрацювання",  обґрунтував Мстислав.

Однак депутат Петро Шкутяк закликав колег підтримати рішення у редакції виконкому.

Як писав КУРС, виконком розглянув питання про продаж частки акцій територіальної громади міста в статутному капіталі ПрАТ "Зелене господарство" наприкінці січня.

За даними інформаційно-аналітичної платформи YouControl, засновником підприємства є регіональне відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській області. Статутний фонд ПрАТ "Зелене господарство", який сформували акціонери, становить 189 500 грн.

За проект рішення, підтриманий виконкомом, проголосувало 22 депутати. Так, міськрада продасть 51% акцій громади у ПрАТ "Зелене господарство" акціонерам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: