fbpx

Міськрада затвердила 50% надбавки до зарплати меру, його заступникам і секретарю ради

Політика 15:44, 15.12, 2017

Міська рада затвердила надбавку у розмірі 50% від посадового окладу міському голові, секретарю міської ради, першому заступнику та заступникам мера, а також керуючому справами виконкому.

Перед голосуванням міський голова Руслан Марцінків, секретар міської ради Оксана Савчук заявили, що не братимуть участі у голосуванні, щоб уникнути конфлікту інтересів.

Проект рішення підтримали 34 депутати міської ради.

Відповідно до рішення міської ради, надбавка встановлюється з 2 січня 2018 року "за високі досягнення у праці".

Крім того, депутати прийняли рішення надати секретарю міської ради, першому заступнику міського голови, заступникам міського голови та керуючому справами виконкому міської ради матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірах середньомісячної зарплати і преміювати їх за результатами праці, а також до державних та професійних свят в межах затвердженого фонду оплати праці на відповідний період згідно з розпорядженням міського голови.

А міський голова, за рішенням ради, отримуватиме премії щомісяця, а також з нагоди державних і професійних свят у максимальному розмірі, передбаченому у кошторисі виконавчого комітету Iвано-Франківської міської ради.

Він також отримуватиме  матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань в розмірах середньомісячної заробітної плати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: