fbpx

Міськрада збільшила статутний фонд "Муніципальної варти" у 10 разів

Суспільство 15:01, 22.12, 2016

Івано-Франківська міська рада збільшила статутний фонд нещодавно створеного комунального підприємства "Муніципальна варта" з 1 до 10 млн гривень.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Ігор Влізло розповів, що комунальне підприємство має намір збільшити кількість працівників на 15 осіб.

Влізло пояснив, що штатний розпис підприємства треба збільшувати, оскільки його працівники охороняють будівлі трьох ЦНАПів.

Крім того, міська влада має намір закупити для них комп’ютери, меблі, бронежилети, кайданки, газові балончики тощо. Наразі статутний капітал новоствореного комунального підприємства становить 1 млн гривень.

Депутати міськради підтримали пропозицію збільшити його до 10 млн грн.

Нагадаємо, що міська рада створила КП "Муніципальна варта" 8 липня. Тоді Патрульна поліція та учасники АТО просили міськраду не голосувати за створення підприємства, оскільки його статут суперечить чинному законодавству. 

Згодом, 18 серпня, виконком Івано-Франківської міської ради затвердив штатний розпис КП "Муніципальна варта" у кількості 25 працівників із щомісячним фондом зарплати 200 тисяч гривень. Крім того, 19 серпня міськрада віддала підприємству в оренду за 1,2 гривні в рік нежитлові приміщення площею 196,2 кв. м на вул. Галицькій, 126.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: