fbpx

Міський голова Івано-Франківська зустрівся зі стажерами проекту "Молодь і влада"

Політика 12:25, 28.11, 2014

26 листопада 2014 року відбулася тематична зустріч учасників проекту "Молодь і влада" із міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом.

Міський голова розповів стажерам про свій життєвий і кар’єрний шлях, поділився своїми секретами успіху, також порадив стажерам наполегливо працювати над собою, у будь-якій ситуації залишатись людиною та вчитися протягом всього свого життя, передає КУРС із посиланням на МВК.

Віктор Анушкевичус подякував молоді за активну позицію під час Революції гідності. Міський голова переконаний, що українцям притаманні риси справжнього європейського народу, а сучасне покоління молоді здатне змінити нашу країну на краще. Тому Віктор Анушкевичус закликав молодих людей набиратись досвіду та знань, не боятись йти у політику, адже майбутнє України залежить саме від них.

Сприяти здобуванню нових знань та досвіду, які можуть знадобитися у житті, покликаний, зокрема, й проект "Молодь і влада", можливостями якого мер порадив стажерам скористатися якомога краще, та запевнив, що завжди підтримуватиме молодь.

Під час спілкування з молоддю міський голова також поділився думками про специфіку роботи у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради. На його думку, така робота має свої переваги та недоліки. Діяльність на посаді керівника міста, як і посадової особи органів місцевого самоврядування, Віктор Анушкевичус вважає досить непростою, але цікавою.

Наприкінці зустрічі міський голова вже традиційно авторові найцікавішого питання вручив книгу з автографом та побажав учасникам проекту "Молодь і влада" успішного стажування, вдалого вибору кожному своєї другої половинки, міцного здоров’я та закликав робити добрі справи, допомагаючи іншим. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: