fbpx

МІУК підозрюють у розкраданні 100 тисяч гривень – на підприємстві провели обшуки

Суспільство 16:56, 28.11, 2018

У вечір п’ятниці та в ніч на суботу, 23-24 листопада, працівники поліції здійснювали обшук з метою вилучення документів на комунальному підприємстві "Муніципальна інвестиційна управляюча компанія".

У травні слідчий відділ слідчого управління ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області розпочав кримінальне провадження, повідомляє прес-служба підприємства

Посадовців підозрюють у розтраті 100 тисяч гривень бюджетних коштів протягом 2016-2018 років, які мали бути спрямовані на утеплення житлових будинків. У матеріалах справи йдеться, що посадові особи Івано-Франківської міськради віддали перевагу ТОВ "Карпатська будівельна компанія" та іншим підрядним організаціям без проведення конкурсних торгів. Про це йдеться у матеріалах справи.

Замовником вказаних робіт виступало КП МІУК, яке укладало із підрядними організаціями відповідні договори.

Так, МІУК уклала договори підряду на виконання робіт з утеплення фасадів житлових будинків м. Івано-Франківська за адресами: вул. В. Симоненка, 34, вул. І. Миколайчука, 16, вул. Хіміків, 8, вул. Галицька, 144, 201, вул. Молодіжна, 39, вул. Білозіра, 4, вул. Г. Хоткевича, 65-а та вул. Івасюка, 30.

В ході проведення досудового розслідування виникла необхідність у проведенні перевірки щодо використання бюджетних коштів під час проведення робіт з утеплення фасадів будинків, а також їх контрольного огляду.

"Комунальне підприємство учергове звертає увагу, що повністю відкрите до співпраці з усіма перевіряючими, контролюючими та правоохоронними органами, які в свою чергу мають діяти виключно в межах та спосіб, визначений законами України. А вся кошторисна документація, включно з актами виконаних робіт та переліком використаних матеріалів ще з 2012 року, розміщена і далі розміщується у відкритому доступі на сайті та може бути отримана будь-ким без жодних судових ухвал чи обшуків", – коментують ситуацію в КП МІУК.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: