fbpx

Міжнародний кубок "Вечірній Івано-Франківськ" зі спортивної ходьби визначив переможців

Спорт 13:07, 20.10, 2014

У суботу та неділю, 18-19 жовтня, в Івано-Франківську відбувся традиційний, уже вісімнадцятий за рахунком Міжнародний кубок "Вечірній Івано-Франківськ".

У рамках престижних змагань також пройшов цьогорічний чемпіонат України зі спортивної ходьби. Маршрут змагань пролягав через самий центр міста Івано-Франківська: по вулиці Незалежності від кінотеатру "Космос" до повороту на вулицю Івана Франка.

Представник Білої Церкви Кирило Андрущенко переміг на дистанції 10 км серед молоді, встановивши особистий рекорд. Спортсмен завершив змагання з часом 42’11, покращивши свій попередній результат на 1 хвилину 40 секунд, пише ГК.

Кирило зазначив, що траса була комфортною й загалом він думав, що дистанція буде складнішою. 

"Спочатку було важко, але після половини шляху стало легше. Йшов за своїм часом і задоволений, що вдалося встановити особистий рекорд".

Другим на цій дистанції став сумчанин Сергій Світличний, який пройшов дистанцію з результатом 43'56, а третім – Ігор Пузанов із Мукачевого (48'03). Одним із суперників Кирила був франківчанин Андрій Водвуд, але, на жаль, він отримав дискваліфікацію.

У змаганнях серед юніорів найкращий результат показав Дмитро Собчук із Луцька (44'18). Срібло отримав Андрій Разгон із Хмельницького (45'18), а бронзу  Антон Радько з Сум (45'38).

Натомість франківчанка Ганна Суслик виявилася найспритнішою на дистанції 10 км серед юніорів на чемпіонаті України зі спортивної ходьби, який триває в Івано-Франківську. Дистанцію Ганна Суслик пройшла з результатом 49’00, випередивши найближчу переслідувачку – Марію Філюк із Луцька на 1 хвилину 45 секунд. Третю сходинку посіла тернопільчанка Русаліна Поворознюк, яка показала час 51’00.

Ганна зазначила, що очікувала кращого результату, але загалом задоволена змаганнями. 

"Йшлося легко, але я думала, що буду стартувати з трохи старшими спортсменами. Тому довелося самій працювати на дистанції", – наголосила франківська спортсменка.

Варто додати, що міжнародні змагання "Вечірній Івано-Франківськ" стали своєрідною репетицією міста перед Кубком Європи зі спортивної ходьби, який відбудеться в обласному центрі Прикарпаття в травні 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: