fbpx

Модельєр з Івано-Франківська показала свою етноколекцію у Чикаго на Ukrainian Fashion Show

Культура 11:19, 24.06, 2015

У Чикаго в США відбувся сезонний показ чотирьох колекцій українських дизайнерів від креативної агенції UaModna.

Учасниками показу стали Наталя Коваль (бренд Natalya Koval NYC), Анастасія Іванова (Київ), Лєна Васенко (Івано-Франківськ) та бренд "Синій Льон" (Дніпропетровськ).

Дійство проходило в галереї Українського Інституту Модерного Мистецтва. Саме шоу зібрало понад сотню глядачів, серед яких були Генеральний консул України в Чикаго Лариса Герасько, представниці Комітету міст-побратимів Київ – Чикаго при мерії міста, медіа. 

Шоу відбулося в чотири виходи, музичний супровід забезпечував відомий в Чикаго діджей Тимофій Долиняк (Tima Fei). Команда перукарів з Kiva Salon та візажістиів Lidiya Spa Salon доповнили образи моделей. Спонсорами заходу стали Кредитівка "Самопоміч", компанія "Міст-Карпати", MB Financial Bank, Ukietech Inc, Tenants Clouds, інформує UaModna. 

Частину коштів, отриманих з продажу квитків, організатори перерахують у Фонд захисту героїв.

Креативна агенція UaModna створена у 2012 році. Основа діальності – двомовна веб-платформа uamodna.com, а також івент-агенція в Чикаго. З 2013 року проводяться щорічні покази колекцій українських дизайнерів у Чикаго  Ukrainian Fashion Show by UaModna. З 2015 показ відбуватиметься щопівроку з сезонними колекціями.

З грудня 2014 року в Чикаго відкрито шоу-рум UaModna, де можна оглянути та придбати речі з колекцій, показаних в рамках Ukrainian Fashion Show by UaModna.

На фешн-показах у Чикаго були представлені колекції ще двох прикарпатських дизайнерів  Любці Чернікової і Вікторії Хоминець. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: