fbpx

"Молодіжний УКРОП" і Олександр Шевченко підтримали "Лабораторію якісної музики" в Івано-Франківську

Культура 16:26, 29.02, 2016

4 березня в Івано-Франківську відбудеться презентація перших п’яти виконавців проекту "Український ЛЯМ" (Лабораторія Якісної Музики).

Український ЛЯМ – об’єднання молодих і прогресивних виконавців, композиторів, поетів, артистів, відеографів, акторів, танцювальних колективів, тих, хто готовий розвивати і популяризувати український музичний продукт.

В Івано-Франківську та області є багато талановитих людей, але жодного з них не побачиш на М1, М2, Муз ТВ. Побутує думка, що неформат. А який же формат? Саме це питання і поставили собі франківчани і створили лабораторію – Лабораторію Якісної Музики.

Проект – соціальний.

"У нас пісні українською мовою звучать по-сучасному, бо зроблені в модних стилях музики: DANCE, R&B, Trap, POP. Дія проекту дасть нове дихання українській музиці, демонструватиме інше бачення рідної мови в піснях. Виконавці, які хочуть, щоб про них дізнались, щоб їх музика мала "поле для розвитку", долучаються до проекту "Український ЛЯМ",  розповіли організатори.

Засновник проекту  Роман Попадюк, автор і композитор, лідер гурту "Флюїди", відомого євромайданівським хітом "Україна – це Європа".

Реалізація "музичної лабораторії" стала можливою завдяки однодумцям з ГО "Молодіжний УКРОП" та підтримці народного депутата України Олександра Шевченка.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: