fbpx

Москаль: Українські сили занижують кількість поранених та вбитих військовослужбовців

Суспільство 12:52, 28.09, 2014

За інформацією з медичних установ Луганщини, кількість втрат сил АТО відрізняється від офіційної інформації силовиків. Про це повідомила прес-служба голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"Обласна держадміністрація констатує, що збройні сили та інші військові формування занижують кількість поранених чи вбитих військовослужбовців, інформація про яких усе одно надходить з медичних установ. Вважаємо такі дії неправильними й такими, що створюють ілюзію благополуччя", – йдеться у повідомленні, передає УТ.

Зокрема, 27 вересня зафіксували три випадки поранень військовослужбовців.

Окрім того, у прес-службі Москаля повідомили, що, окрім великої кількості заяв до правоохоронців про протиправні дії бойовиків на окупованій "ЛНР" території, є повідомлення від місцевих мешканців про "нетактовну поведінку українських військовослужбовців та скоєння ними правопорушень через низьку дисципліну".

Водночас, місцеві жителі повідомляють про розбійні напади, викрадення та мародерства під час окупації Луганщини "Армією Юго-Востока". На думку Москаля, це свідчить "про відновлення довіри до правоохоронних органів".

Нагадаємо, 25 вересня у прес-службі Москаля повідомили про різке погіршення ситуації на Луганщині через активізацію дій бойовиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: