fbpx

"Муніципальна варта" не буде пропускати автомобілі до ратуші

Суспільство 15:31, 31.05, 2018

Виконком Івано-Франківської міської ради зобов’язав "Муніципальну варту" забезпечити порядок щодо в’їзду та виїзду автомобілів у центр міста.

Йдеться про центральну частину міста у межах вулиць Галицька, Станіславська, Тринітарська, Шеремети, Старозамкова, Страчених Націоналістів, Вірменська, Труша, площі Ринок та майдану Шептицького.

За рішенням виконкому, вартові не будуть пропускати у центр міста автомобілі, за винятком спецтранспорту, доки у міськвиконкомі не визначать оператора паркування цієї зони.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зазначив, що був свідком, коли біля ратуші автомобіль ледь не збив дитину.

Начальник "Муніципальної варти" Богдан Кухарук зазначив, що наразі забезпечити рішення важко, оскільки для цілодобового патрулювання не вистачає людей.

Марцінків доручив провести окрему нараду з цього приводу і вирішити, як забезпечити виконання рішення.

Донедавна цю паркувальну зону обслуговував підприємець Микола Гавриляк. Нещодавно він відмовився надавати послуги з паркування і виконком розірвав з ним договір. На конкурсі мають визначити нового оператора паркування цієї зони.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: