fbpx

Музей "Бойківщина" запрошує на виставку родини митців Процівих. ФОТО

Культура 07:40, 11.08, 2016

У Долинському краєзнавчому музеї "Бойківщина" Тетяни і Омеляна Антоновичів 9 серпня розпочалася виставка художніх робіт митців Процівих зі Львова. Троє відомих художників – подружжя Іван і Оксана та їхня донечка Вікторія відомі своїми художніми творами як на території України, так і за кордоном.

Традиційно в рамках святкування Дня міста музей пропонує оглянути творчість родини митців.

Долиняни та гості міста вже мали змогу милуватися роботами Івана Проціва у 2013 р. під час проведення заходів, присвячених святкуванню 10-річчя музею "Бойківщина" ("Ніч у музеї", квест "Відгадай автора"). У тому часі до ознайомлення з творчістю нашого краянина (художник Іван Проців – уродженець с. Княжолука) було представлено 8 художніх полотен із серії "Жінки світу".

На часі у залах музею милують око 45 робіт митців Процівих. Серед них робота Івана Проціва "Бойківчанка" – дарунок фондам музею "Бойківщина". До уваги відвідувачів також мистецькі каталоги авторів виставки.

Зустріч з авторами "Виставки художніх робіт Івана, Оксани і Вікторії Проців" відбудеться 2 вересня о 15 год. у день на завершення її експонування. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: