fbpx

Михайло Андрусяк презентував калушанам нову книгу "Покоління крицевих"

Культура 17:56, 14.12, 2015

Письменник, лауреат Шевченківської премії, активіст партії "ВОЛЯ" Михайло Андрусяк презентував нову книгу "Покоління крицевих" громаді Калуша. Автора підтримав депутат Івано-Франківської обласної ради від партії "ВОЛЯ" Михайло Якимчук, який залишив Калуській центральній бібліотеці книжки Андрусяка.

Презентація книги відбулася у рамках літературної зустрічі "Грані таланту Михайла Андрусяка", приуроченої 60-річчю письменника.

"Інтернет і телевізор ніколи не замінять нам книжку. Молодь має читати книжки і зростати духовно. Патріотом не народжуються, патріота треба виховати. Сподіваюся, що книжки Михайла Андрусяка сприятимуть патріотичному вихованню", – каже Михайло Якимчук.

Михайло Андрусяк розповів присутнім про зміст своїх книг та про місцевих патріотів, громадських діячів і письменників. Усі із захопленням слухали письменника та передавали йому записки із запитаннями.

"Я дуже щасливий, що мав нагоду презентувати свої праці у Калуші. Дуже вдячний депутату Михайлу Якимчуку, який разом із партією "ВОЛЯ" допомагають мені у роботі та долучаються до патріотичного виховання молоді на Прикараптті", – розповідає Михайло Андрусяк.

Михайло Якимчук залишив Калуській бібліотеці куплені у видавництві книжки Андрусяка на патріотичну тематику: трилогію "Брати грому", "Брати вогню" та "Брати просторів", художньо-документальні повісті "Залізо у вогні", "Щит Архистратига" і найсвіжіший доробок автора  "Покоління крицевих".

Нагадаємо, що пріоритетним напрямком діяльності партії "ВОЛЯ" є робота з дітьми та молоддю. Нещодавно стартував соціальний проект партії "ВОЛЯ" з патріотичного виховання молоді, у рамках якого активісти "ВОЛІ" провели уроки патріотизму в декількох навчальних закладах Прикарпаття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: