fbpx

Михайло Гаврилюк представить Прикарпаття на Олімпійському фестивалі

Суспільство 20:05, 22.07, 2015

З 26 липня по 1 серпня столиця Грузії Тбілісі прийматиме юних спортсменів з усієї Європи в рамках XIII Європейського юнацького олімпійського фестивалю. Серед 48 атлетів збірної України є один представник прикарпатського регіону.

Михайло Гаврилюк уже здобув срібло на юнацькій першості планети, яка нещодавно завершилася в Калі (Колумбія). Тому на ЄЮОФ-2015 16-річний Гаврилюк відправляється у статусі віце-чемпіона світу з метання молота, пише Sport.if.

Відзначимо, що на престижному турнірі збереться майже 3400 спортсменів з 50 країн Старого Світу. Вони сперечатимуться за медалі в 9 видах. Українці представлені в 5 видах: легкій атлетиці, дзюдо, плаванні, спортивній гімнастиці та велоспорті. Не буде наших атлетів у тенісі, волейболі, гандболі та баскетболі.

Додамо, 20 липня відбулося урочисте відкриття Олімпійського селища, яке, за оцінкою Координаційної комісії Європейських Олімпійських Комітетів, стало одним із найбільш показових і зведених за сучасними стандартами. Мером містечка назначили грузинського футболіста Левана Кобіашвілі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: