fbpx

Микола Палійчук: Ми маємо всі шанси звільнити Україну від старої політичної системи

Політика 16:54, 16.04, 2019

Чинна влада довела суспільство до жалюгідного стану. Коли людей ділять за політичними вподобаннями. Так не можна. Петро Порошенко 5 років був президентом. І суспільство поставило йому оцінку в першому турі. Це не його особистий програш. Це програш брехні, зверхності, жадібності, цинізму. Суспільство не стільки голосує за Зеленського, скільки проти цієї системи влади. Адже правлячі еліти, які прийшли ще з комуністичних часів, сидять на грошових потоках. Проте, в один день вони це можуть втратити. Бо їм на зміну прийдуть зовсім нові. Зараз ми маємо всі шанси звільнити Україну від старої політичної системи.

Сказав у ефірі програми «Актуальне інтерв’ю» на ОТГ «Галичина» керівник фракції «УКРОП» у Івано-Франківській обласній раді, голова комісії з питань бюджету, фінансів та податків Микола Палійчук. На його думку, чинна влада свідомо створює міф про те, що у разі перемоги на виборах Зеленського, Україна обере проросійський напрямок.

«Я впевнений, що Путін панічно боїться програшу Порошенка. Бо якщо Зеленський звільнить Україну від всіх корумпованих потоків, зможе повернути вкрадені олігархами кошти, якщо нарешті запрацює правоохоронна система і перед законом відповідатимуть усі ті, хто крав з бюджету, наживався на різних схемах, такі як «Роттердам+» і направить ці кошти у бюджет, то Україна стане успішною та заможною. Ми маємо на це всі шанси. До того ж, в цьому зацікавлені США та Європа. Тому Росія й боїться.  Бо якщо сусідні країни побачать, як можна позбутись старих комуністичних вождів, то посипеться і теперішня білоруська та російська верхівка. А Україна зможемо повернути Крим та Донбас. Якщо ж станеться навпаки і Зеленський не зможе це зробити, ми матимемо восени і парламентські, і президентські вибори. Але старі політики уже не пройдуть. Бо Зеленський уже зробив свою справу в плані очищення влади від старих політичних сил», – сказав Микола Палійчук.

На думку укропівця, масових фальсифікацій виборів у другому турі не буде. Тому що між кандидатами є величезний розрив у рейтингах:

«Є єдина небезпека – при формуванні ДВК. Кожен з кандидатів мав подати до їх складу рівну кількість членів. Однак, у східні та південній Україні від Порошенка таких подали недостатню кількість. Я не думаю, що це спроба зірвати вибори. Це найімовірніше, небажання виплачувати людям кошти. Адже у штабі БПП бачать низький рейтинг чинного гаранта. І розуміють, що вже нічого змінити не зможуть».

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: