fbpx

"Милосердя в тобі": чергова добра справа проекту БФ Олександра Шевченка

Суспільство 16:29, 23.07, 2018

Проект "Милосердя в тобі" благодійного фонду Олександра Шевченка, Заслуженого лікаря України Ростислава Валіхновського та депутата Івано-Франківської міської ради від партії "УКРОП" Мстислава Тараса подарував нову зовнішність Юлії Михалко.

У дівчинки в дитинстві діагностували нейрофіброматоз (хворобу Реклінхаузена). На базі клініки лікаря Валіхновського Юлії проведено видалення пухлини та реконструкцію м’яких тканин обличчя.

"Юля має ліву частину відновленого обличчя. Видалена пухлина, зроблена репозиція всіх м’яких тканин. Готуємось до етапу щелепної та черепно-лицьової хірургії", – зазначив Ростислав Валіхновський.

1

Сама Юлія почувається добре. Дівчинка радіє новій зовнішності та готується до наступного етапу лікування.

"Друзі, рідні мене не впізнають. Після операції я виглядаю значно краще", – каже дівчинка.

Операція стала можливою завдяки підтримці благодійного фонду Олександра Шевченка. У рамках проекту "Милосердя в тобі" уже надано хірургічну допомогу майже півтора десятку воїнів АТО та дітям різного віку з різних куточків України.

"Ми розпочинали цей проект з метою надання хірургічної та психологічної допомоги ветеранам українсько-російської війни. Проте нещодавно вирішили його розширити. Тепер у клініці лікаря Валіхновського допомогу отримують люди із соціально незахищених категорій. Це діти, підлітки, особи старшого віку, які не мають фінансової можливості оплатити медичні процедури", – розповідає укропівець Мстислав Тарас.

"Щиро радію, що ось уже третій рік проект діє та дає реальний результат. Наш фонд щороку допомагає сотням українців в боротьбі з хворобами. Проте це не вирішує проблему. Такими питаннями повинна займатись держава. Потрібно змінювати систему та впроваджувати страхову медицину, аби люди дійсно отримували безкоштовне і якісне лікування" ,– сказав народний депутат України Олександр Шевченко.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: