fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Минулого року в Івано-Франківську відкрили рекордну кількість майданчиків зі штучним покриттям

Минулого року в Івано-Франківську відкрили рекордну кількість майданчиків зі штучним покриттям

Спорт 07:05, 01.03, 2019

Навчальні заклади та двори міста поповнились 12 спортивними спорудами для дітей. А все завдяки програмі будівництва, реконструкції, капремонту майданчиків на 2017-2020 рік.

Один з ініціаторів програми, міський голова Руслан Марцінків переконаний, що кожен навчальний заклад повинен мати власне спортивне поле, йдеться на сайті мера.

"До мене часто підходять діти й запитують, коли в їхній школі буде спортивний майданчик. Це те, на що кожен чекає з нетерпінням. Тому, думаю, ми на правильному шляху й будемо продовжувати роботу. Дякую усім депутатам міськради, що ініціюють облаштування майданчиків у своїх мікрорайонах", – зазначив Марцінків.

Він підкреслив, що розвиток спортивної інфраструктури є одним з пріоритетів для Франківська.

"За останні два роки нам вдалось відкрити стільки майданчиків, скільки не з’явилось у місті й за попередні 10 років", – підсумував міський голова.

Багатофункціональні спортивні майданчики з ігровими спорудами, футбольні, волейбольні, баскетбольні поля стали гарним доповненням для навчальних закладів та мікрорайонів міста. Споруди огороджені, більшість мають додаткове освітлення.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: