fbpx

Мирослав Карабін вдруге став керівником прикарпатського НОКУ

Спорт 12:16, 28.08, 2014

Відділення Національного олімпійського комітету в Івано-Франківській області отримало нового-старого голову. Наступні 4 роки структуру очолюватиме депутат обласної ради Мирослав Карабін.

Його кандидатуру одноголосно підтримали під час звітно-виборних зборів відділення НОКУ в області, інформує ОДТРК "Карпати".

Серед учасників зборів – начальник відділу по роботі з громадськістю НОКУ Іван Боднарчук, директор департаменту сім’ї, молоді і спорту ОДА Сергій Дерев’янко, представники спортивної громадськості краю: товариств, федерацій, тренери та спортсмени – члени обласного відділення Національного олімпійського комітету.

Заслухавши звіт про роботу обласного відділення НОКУ та звіт ревізійної комісії за останні 4 роки, учасники зібрання одноголосно підтримали кандидатуру Мирослава Карабіна на посаду голови відділення.

За всім, що відбувалося на зборах, пильно стежили представники “Правого сектору”. Під час звітно-виборних зборів також обрано заступників голови відділення, відповідального секретаря, склад виконкому та ревізійну комісію відділення Національного олімпійського комітету в області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: