fbpx

На автостанції № 2 у Івано-Франківську облаштують відпочинкову зону із Wі-Fі на сонячних батареях

Суспільство 21:32, 27.06, 2016

На автостанції, що в мікрорайоні Пасічна, розпочинається реалізація першого етапу проекту зі створення нової відпочинкової зони.

В середу, 29 червня, о 16.00 на автостанції № 2 (м-н Пасічна, м. Івано-Франківськ) розпочнеться реалізація першого етапу проекту зі створення нової відпочинкової зони. Після його реалізації мешканці та гості міста матимуть змогу провести час очікування рейсового автобуса, сидячи на зручній лавочці у зеленій зоні та користуючись вільним Wi-Fi.

Ініціатива реалізується командою проекту "Wi-Fitree" в межах програми "Активні громадяни" за сприяння літературного угруповання "СТАН", ГО "Д.О.М.48.24" при фінансовій підтримці Британської Ради в Україні.

Ініціатива здобула симпатії та фінансову підтримку під час хакатону "Від Ідеї до Проекту: відстоюючи європейську ідентичність міста", який відбувся 20 червня у Центрі польської культури і європейського діалогу та мав на меті підтримати ініціативи, спрямовані на покращення соціального та культурного життя Івано-Франківська.

Активісти планують в подальшому вдосконалювати зону шляхом встановлення пунктів зарядки для мобільних телефонів та комп’ютерної техніки, які живитимуться від джерел сонячної енергії. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: