fbpx

На базі Лисецької філії розпочне роботу Центр обслуговування клієнтів від ПАТ "Прикарпаттяобленерго"

Суспільство 18:59, 05.06, 2015

Центр обслуговування клієнтів на базі Лисецької філії стане 11 в компанії. Його головне завдання – спростити процес обслуговування та надання послуг, а також забезпечити прозорість і відкритість у взаємостосунках із споживачами.

Лисецький Центр обслуговування клієнтів працюватиме за принципом "єдиного вікна", що значно підвищить якість обслуговування абонентів філії, інформує КУРС із посиланням на прес-службу ПАТ "Прикарпаттяобленерго".

"Оскільки ми беремо курс на клієнтоорієнтованість, – зазначила начальник відділу з організації роботи з клієнтами ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Ольга Федорак, – такі Центри власне й дозволяють не лише розвантажити бек-офіс, але й бути ближчими до споживачів".

Отож з червня місяця будь-який споживач, що звертатиметься у Лисецький РЕМ, зможе в одному місці отримати всі необхідні консультації та роз’яснення, провести звірку розрахунків, зареєструвати пільгу, отримати довідки, подати пакет документів для впорядкування договірних відносин та отримати вже готові документи, а також подати заявку на супутні послуги щодо обслуговування приладів обліку, встановлення багатотарифних лічильників, повторне та тимчасове підключення, приєднання та підключення до електромереж ПАТ, проведення технічного огляду, оформлення акту допуску до мереж, погодження проектно-кошторисної документації; інших послуг технічного напрямку, таких як: випробування контура заземлення, ізоляція вхідного кабелю, ізоляція внутрішніх мереж, перевірка захисних засобів, технічне обслуговування електромереж споживачів, укладення договорів сервітуту.

Лисецький ЦОК на території філії працюватиме за звичним графіком філій: з понеділка по четвер – з 8:00 до 17:15, у п’ятницю – з 8:00 до 16:00, обід – з 12:00 до 13:00 год.

Ще одним кроком назустріч клієнтам стане прийом з 1 липня споживачів Лисецької філії не лише безпосередньо у філії, а й у Івано-Франківському ЦОКу, що знаходиться в обласному центрі за адресою: вул. Грушевського, 17. Наразі планується, що в м. Івано-Франківськ обслуговуватимуться лише побутові споживачі з питань нарахування за спожиту електроенергію, звірки розрахунків, отримання консультацій щодо тарифів, порядку реєстрації та користування пільгами, видачі довідок, переукладення договорів про користування електричною енергією, а також подання заявок на перевірку та обслуговування приладів обліку.

Лисецький ЦОК на території Івано-Франківська буде працювати з 1 липня 2015 року за графіком: з понеділка по п’ятницю – з 8:00 до 17:00, обід  з 12:00 до 13:00 год. 

В планах компанії вже восени розпочати прийом і юридичних споживачів Лисецького РЕМ в обласному центрі.
Довідка:
Центри обслуговування клієнтів організовуються у філіях ПАТ "Прикарпаттяобленерго" з 2011 року. Їх головна мета – зробити всі послуги обленерго максимально зручними, комфортними і необтяжливими для клієнтів. Аналогічні центри уже функціонують в Болехові, Косові, Коломиї, Бурштині, Галичі, Тлумачі, Отинії, Городенці, Долині, Калуші та Івано-Франківську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: