fbpx

На безалкогольному весіллі у Івано-Франківську молодята збережуть 50 тисяч гривень

Суспільство 15:15, 25.08, 2015

Тільки одна пара зголосилася на участь у проекті "Тверезе весілля", базовою умовою якого є те, щоби всі гості на церемонії та подальшому святкуванні були тверезими.

Кілька тижнів тому команда з Івано-Франківська запропонувала безплатні послуги тим молодятам, які зголосяться стати під вінець на тверезу голову.

Зустрічі з нареченими до участі в проекті "Тверезе весілля" дали змогу відібрати дві пари молодят. За кілька днів одна з пар відмовилась, бо зрозуміла, що не зможе виконати базової умови проекту – щоб всі гості були тверезі, пише Стик.

"При виборі пар в проекті "Тверезе весілля" ми в першу чергу намагалися оцінити їхню мотивованість. Очевидно, що такий проект дасть змогу заощадити близько 50 тис. грн. і саме це могло стати спокусою для участі. Тому нам було важливо, щоб обрані наречені щиро поділяли цінності тверезого способу життя, а не просто хотіли зекономити", –  – розповідає організатор, весільний координатор Ірина Станіславська.

З весіллям пари, яка готова брати участь в проекті, організатори орієнтуються на середину жовтня, але точна дата буде відома тільки після узгодження з весільним майданчиком. Відповідно всі організаційні питання розпочнуться вирішуватись теж після цього.

Уже знайдено майже всіх весільних підрядчиків, проте організатори будуть вдячні, якщо відгукнуться артисти та гурти, готові урізноманітнити свято творчими номерами.

Від моменту створення проекту ініціатори заходу отримали багато неоднозначних відгуків, в тому числі й запевнення, що захід не вдасться.

"Ми ні з ким не сперечаємось – маємо чітку мету і дуже хочемо вірити, що все вийде. Показовим стане перше весілля, після якого вже буде здобуто певний досвід і можна буде вести мову про його тиражування. Дуже хочемо, щоб все вдалося якнайкраще, незважаючи на вельми неоднозначну реакцію громадськості", – зауважує Ірина.

Через тиждень до організаторів приєднається фахівець, яка забезпечить юридичний супровід. В укладеному договорі буде чітко визначено ступінь відповідальності наречених та їхніх гостей: якщо будь-хто буде помічений у вживанні алкоголю, то вся весільна команда розвертається і йде зі свята. Але члени команди сподіваються, що цього не трапиться і вони зможуть довести, що українське весілля може бути веселим і без алкоголю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: