fbpx

На BizCamp2015 франківським підприємцям розкажуть, як виживати й розвиватися за непрогнозованих обставин

Економіка 16:11, 12.05, 2015

30 травня в Івано-Франківську відбудеться VI регіональна конференція для бізнес-організацій BizCamp2015. Дванадцять професійних спікерів, провідних експертів в галузі управління, фінансів, маркетингу, зв’язків з громадськістю зі Львова, Києва та Одеси презентуватимуть власне бачення, практичні приклади представникам місцевого бізнесу.

Теми цьогорічної конференції сфокусовані на питаннях “виживання” та розвитку українського бізнесу в обставинах, які не тільки створюють додаткові ризики, але й є складно прогнозованими навіть на найближчу перспективу.

Заключною частиною конференції в рамках закриття традиційно є панельна дискусія, в якій беруть участь всі спікери та під час якої учасники можуть додатково отримати відповіді на актуальні для свого бізнесу питання.

Конференція відбудеться 30 травня 2015 р. в Івано-Франківському університеті права ім. Короля Данила Галицького за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 35. Триватиме з 9:00 по 19:00.

Координатор оргкомітету конференції – Марічка Артиш, моб. 095 428 01 90, 067 866 42 89,

grbusiness.if@gmail.com

Реєстрація учасниківОлександра Катрич, моб. 099 083 98 34, 096 335 84 28

grbusiness.if@gmail.com

Сторінка події www.bizcamp.com.ua

Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/817582141657888/

Про ініціативу

BizCamp є громадською ініціативою підприємців Івано-Франківська, яка дає змогу не тільки зібрати на одній площадці експертів-практиків з найбільш актуальних на сьогодні питань, але й надає власникам та управлінцям можливість зустрітися в один день з понад сотнею “колег по цеху”, отримати нові інструменти та ідеї для підвищення ефективності ведення бізнесу, взяти участь в дискусіях, презентаціях, професійному спілкуванні.

Програму формує оргкомітет, акцентуючи увагу на найактуальніших в теперішній час темах та обираючи спікерів-практиків, які мають відповідний досвід і готові ділитися не тільки результатами, але й власними підходами до прийняття рішень, втілення проектів. Ми практикуємо залучення експертів, які втілюють унікальні проекти або володіють неймовірним досвідом, однак є “схованими” від широкого загалу. Тому частина спікерів, зазвичай, є певним відкриттям не тільки для Івано-Франківська. Через BizCamp свого часу Івано-Франківськ познайомився з Романом Гавришем, який пізніше інвестував чимало власного часу і ресурсів свого бізнесу в розвиток міста.

Історія конференцій BizCamp

Перша Конференція BizCamp відбулася 14 березня 2011 року, зібравши під одним дахом 68 учасників та 14 спікерів з Києва, Львова, Чернівців та Івано-Франківська.

Друга Регіональна Конференція BizCamp2011 пройшла в Івано-Франківську 8 жовтня 2011 року. Всі доповіді, що прозвучали в рамках конференції, були об’єднані питаннями маркетингу, реклами та зв’язків з громадськістю (PR). В осінній конференції BizCamp2011 взяли участь 87 представників місцевого бізнесу та 9 спікерів з Івано-Франківська, Львова, Києва та Москви.  

Успіх конференції в Івано-Франківську дозволив поширити починання за межі області. Третя і четверта конференції BizCamp були першими “виїзними” проектами та відбулися в Рівному 12 листопада 2011 року та 24 березня 2012 року. Організатором форуму виступив тренінговий центр “Лотос-інвест” (Рівне), а “Перспектива-М” і AD-Vision допомагали в підготовці та реалізації. В обидвох конференціях взяли участь близько 100 представників місцевого бізнесу та 9 спікерів з Рівного, Івано-Франківська, Львова, Києва та Санкт-Петербурга.

П’ята Регіональна Конференція BizCamp2012 пройшла в Івано-Франківську 31 березня 2012 року. Цього разу теми конференції були структуровані за напрямками управління компанією та персоналом, управління фінансами, маркетинг, реклама та зв’язки з громадськістю (PR). В конференції BizCamp2012 в Івано-Франківську взяли участь близько 100 представників місцевого бізнесу та 11 спікерів з Івано-Франківська, Львова, Рівного та Києва.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: