fbpx

На блокпосту на Луганщині несуть службу брати-близнюки, а вдома їх чекають дружини-близнючки

Суспільство 13:01, 10.01, 2015

Схожі як дві краплі води чоловіки називають себе "психологічною зброєю".

Про них жартують, що вони – клоновані НАТОвцями солдати. Брати-близнюки, названі на честь київських князів Ярославом та Володимиром, несуть службу у Луганській області. Вдома в Тернополі на них чекають дружини Надія та Любов  теж близнючки. Про бійців, які називають себе психологічною зброєю, ідеться в сюжеті ТСН.

Чоловіки жартують, могли б бути зброєю психологічного впливу на окупантів. Хоча побратими за час спільних чергувань навчилися їх розрізняти. Аби спростити життя колегам, свої автомати вони позначили кольорами українського прапора – один наліпив синю стрічку, а інший – жовту. Близнюки кажуть, що навіть не думали йти воювати нарізно. Бійці-близнюки на Донбасі називають себе "психологічною зброєю".

 Їхні дружини-близнючки Надія та Любов чекають чоловіків удома. Разом з дітьми  Артемом та Діаною, які теж дуже схожі на батьків. Це перші Новий рік та Різдво, які їхня близнюкова родина святкувала не разом. Але діти на Тернопільщині колядують і сподіваються, що батьки їх почують на Луганщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: