fbpx

На Богородчанщині затримали злодія, підозрюваного у двох крадіжках

Суспільство 13:40, 21.12, 2016

До Богородчанського відділення поліції звернувся 38-річний мешканець одного із сіл району і повідомив, що затримав на гарячому невідомого, який вчинив крадіжку з магазину.

На місці події правоохоронці з'ясували, що зловмисник, розбивши шибу вікна, проник у магазин, звідки викрав 200 гривень і більш ніж на 3000 гривень продуктів харчування. Проте його на гарячому застав і затримав сільський мешканець, котрий проходив попри магазин і запідозрив крадіжку. Злодій намагався втекти, тож чоловік негайно викликав поліцію, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

З'ясовано особу зловмисника. Ним виявився 28-річний мешканець Хмельницької області, родом із села.

В ході проведення слідчих дій правоохоронці одержали обґрунтовані підстави вважати його причетним до вчинення крадіжки із будинку місцевого жителя 13 грудня.

Встановлено, що молодик, зірвавши навісний замок на вхідних дверях, проник до будинку, звідки викрав 500 гривень, 2000 польських злотих і плазмовий телевізор "MANTA". Крім того, він уже мав судимість за вчинення подібних крадіжок.

Наразі підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: