fbpx

На День міста Leoni подарував Коломиї дитячий майданчик за півмільйона гривень. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 20:10, 19.08, 2016

На 775-річчя Коломиї німецький холдинг Leoni AG презентував місту дитячий майданчик поруч з міським озером.

"Ми прийшли сюди, щоб відкрити нові робочі місця, але також ми вважаємо себе соціально відповідальною компанією. Що краще можна зробити, як підтримати наших маленьких? Тому ласкаво просимо на відкриття нашого майданчика, я дуже радий, що і ви, і ваші діти матимуть змогу провести тут час", – відзначив генеральний директор дочірньої компанії Leoni AG в Україні Штефан Шмідт.

Він додав, що компанія має досвід роботи в Україні 12 років, зокрема працює на Стрийщині і наступного року відкриває завод в Коломиї, де планує створити 800 робочих місць.

Міський голова Коломиї Ігор Слюзар подякував німецьким гостям за подарунок.

"Ми розуміємо, що фірма, яка входить в Україну зі своїм виробництвом, має і так багато фінансових проблем, тим не менше вони пішли на такий соціальний проект. Ми дякуємо, пане Штефане, за такий подарунок", – відзначив Слюзар.

За його словами, вартість дитячого майданчика становить 500 тисяч гривень. І додав, що його спорудження було ініціативою Leoni AG, а не міської ради.

Нагадаємо, німецький холдинг Leoni AG вирішив відкрити в Коломиї завод з виготовлення електропроводки для автомобілів, який запрацює в червні 2017-го року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: