fbpx

На Дніпропетровщині встановили особи близько 200 загиблих українських бійців

Суспільство 12:58, 06.07, 2015

Дніпропетровські експерти-криміналісти встановили імена 192 загиблих учасників бойових дій на Сході України завдяки експертизі ДНК.

Триває молекулярно-генетична експертиза ще 190 тіл загиблих воїнів, повідомляють у Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

"На Краснопільському кладовищі Дніпропетровська знайшли притулок 209 невідомих воїнів. За результатами ДНК-експертизи вже відомі імена 73 з них", – йдеться у повідомленні.

64 тіла героїв вже повернулися на рідну землю під Львів, Чернігів, Закарпаття, а також у Волинську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Запорізьку, Київську, Житомирську, Полтавську, Вінницьку та інші області України. Ще 119 упізнаних героїв поховані на кладовищах у рідних містах і селах.

Усього із початку проведення АТО в Дніпропетровське обласне бюро судово-медичної експертизи було доправлено 946 загиблих, 563 – впізнали родичі.

Нагадаємо, родичів безвісти зниклих воїнів просять здати зразки ДНК для аналізу. Єдина база ДНК дозволяє впізнати загиблого бійця за лічені дні.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: