fbpx

З Долинщини щотижня відправляють допомогу українській армії

Суспільство 19:10, 11.12, 2014

Голова Долинської районної державної адміністрації Руслан Франків зустрівся з головами сільських рад Вигодського куща та волонтерами з питань надання допомоги військовим з Долинського району, які беруть участь у бойових діях на сході України.

Під час зустрічі присутні обговорили питання щодо визначення потреб учасників бойових дій, збору найнеобхідніших речей, зокрема теплого одягу, продуктів харчування; доставки зібраної допомоги у районний центр з метою подальшої її відправки на Схід. Слід зазначити, що гуманітарна допомога для бійців АТО з Долинського району відправляється щотижнево. Чергове відправлення допомоги буде здійснено орієнтовно 22-24 грудня цього року, повідомляє прес-служба Долинської РДА.

Руслан Франків звернув увагу сільських голів на необхідності проведення розмов з родинами учасників бойових дій, щоб визначити їхні потреби. Крім того, очільник району наголосив на важливості забезпечення злагодженої роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських організацій та волонтерів для досягнення спільної мети – допомогти українській армії та військовим-землякам, які захищають країну на східних кордонах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: