fbpx

На Долинщині відбулися традиційні сільські спортивні ігри

Спорт 13:14, 15.08, 2017

Щоліта традиційно у Долинському районі проводять сільські спортивні ігри. Цьогоріч масове спортивне дійство відбулося у селищі Вигода. 19 команд із сіл району та селища Вигода змагалися за першість у семи видах спорту, серед них: міні-футбол, волейбол, шашки, шахи, армреслінг, піднімання гирі та перетягування канату.

Спортивний захід розпочався із благословення місцевих священнослужителів. Перед стартом молодих спортсменів привітали голова райдержадміністрації Юрій Мазур, селищний голова Вигоди Ярослав Наум та голова всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос" АПК України Михайло Вінтоняк, повідомляється на сайті облдержадміністрації.

У всіх видах спорту кожна із команд активно проявила вправність та майстерність. За підсумками змагань перше загальнокомандне місце здобули гравці із селища Вигода, друге місце – із села Новишин та третє місце посіла команда із села Кропивник. До п’ятірки лідерів також увійшли команди сіл Новоселиця та Шевченкове.

Переможців та учасників сільських спортивних ігор нагородив грамотами, кубками та медалями директор районного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Роман Лопух. Також подяками було відзначено організаторів, за сприяння яких вдалося провести спортивний захід, ветеранів спорту, які впродовж багатьох років підтримують спортивні традиції нашого регіону. А в дарунок голова РДА Юрій Мазур вручив селищному голові Вигоди спортивний інвентар для активного дозвілля дітей та молоді селища.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: