fbpx

На Долинщині затримали чоловіків, які крали мак з городів селян

Суспільство 12:25, 19.08, 2017

До поліції звернулися мешканці села Новошин з повідомленням про двох невідомих чоловіків, які під’їхали на престижній іномарці та збирають мак по городах жителів.

Правоохоронці оперативно виїхали на місце події, але зловмисники саме розпочали рух в напрямку райцентру, де їх затримали на одній із вулиць у Долині. Для з’ясування обставин події їм запропонували проїхати до відділення поліції, на що обидва погодилися. При виході з автомобіля біля приміщення поліції один із чоловіків вийняв із салона легковика білий поліетиленовий пакет та кинув його під автомобіль. При огляді пакета, якого викинув, як встановили 36-річний долинянин, всередині було виявлено коробочки з рослинами маку, які вилучено та направлено на експертизу, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: