fbpx

На Долинщині чоловік два тижні жив поруч із задушеною жінкою

Суспільство 11:20, 28.03, 2018

До поліції звернулась жителька одного із сіл Долинського району. Жінка повідомила, що тривалий час не бачила сусідки і підозрює, що з нею могла трапитися біда.

Сусідка повідомила поліцію про зникнення жінки вчора, 27 березня.

Правоохоронці, що виїхали на виклик, застали в будинку 69-річного чоловіка. Він тривалий час проживав із 79-річною господинею будинку. На запитання, де його співмешканка, чоловік повідомив, що вбив її.

Він розповів, що ще 12 березня під час чергової сварки, яка виникла між ними на побутовому ґрунті, він за допомогою мотузки здавив шию потерпілої та задушив її. Після чого відтягнув до іншої кімнати у будинку.

Тіло в сусідній кімнаті знайшли правоохоронці.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, інформує відділ комунікації обласної поліції.

За цим фактом Долинським відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено проведення експертиз. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: