fbpx

На Донбасі шквал обстрілів, Щастя дуже зруйноване

Суспільство 14:16, 18.09, 2014

У Луганській області бойовики стріляли в районах Гірського, Золотого, Орєхового, Чорнухіного, Станиці Луганської, Сєверодонецька і Щастя, останнє сильно зруйноване.

Про це повідомив у зведенні даних за 17 вересня речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, пише УП.

"На сході українські військові виконують наказ про режим припинення вогню. Водночас терористи продовжують обстріли позицій сил АТО", – сказав він.

"Так, протягом доби зафіксовано обстріли у Донецькій області – в районі населених пунктів Піски, Красногорівка, Мар’їнка, Олександрівка, Новомихайлівка, Тоненьке, Малоорлівка, Орлово-Іванівка, Нижня Кринка, Центральний, Гранітне, Дебальцеве, Донецьке, Старогнатівка", – уточнив Лисенко.

За його даними, "у Луганській області терористи обстріляли населені пункти в районах Гірське, Золоте, Орєхове, Чорнухіне, Станиця Луганська, Сєверодонецьк та міста Щастя".

"Через масовані обстріли терористів місто Щастя зазнало значних руйнувань. Підкреслимо, що відповідно до положень міжнародних конвенцій про правила та звичаї війни такі обстріли населених пунктів вважаються військовим злочином", – заявив Лисенко.

Крім того, "бойовики здійснюють перегрупування навколо міста Дебальцеве Донецької області та облаштовують позиції на під’їздах до Фащівки і Центрального Луганської області та Кіровського Донецької області", – заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: