fbpx

На Донбасі знову обстріляли українські позиції

Суспільство 07:46, 23.09, 2015

З 18.00 вчорашнього вечора до сьогоднішнього ранку на Артемівському напрямку російсько-терористичні війська вели вогонь по українських позиціях.

Так, близько 18 і 19 години під вогонь снайперів, стрілецької зброї і гранатометів ворога потрапили наші опорні пункти у Майорську. Також зі стрілецької зброї близко 19.00 год. бойовики вели вогонь по українських позиціях у Зайцевому. А о 18.55, 21.40 та 22.30 противник обстріляв опорні пункти сил АТО в Лозовому зі стрілецької зброї. Крім того, близько 23 години найманці з гранатометів били по українських підрозділах у селищі Луганське.

На Луганському напрямку о 22.30 бойовики також застосовували гранатомет неподалік Сокільників.

Окремо слід відзначити і провокаційні дії проросійських бандформувань. Близько 18 години на окупованій території найманці вели інтенсивний вогонь зі стрілецької зброї неподалік лінії розмежування в напрямку селища Зайцеве. А о 18.40 автоматичний гранатомет бойовиків працював у районі населеного пункту Луганське. 30 гранат, випущених бойовиками, лягли за 300 метрів від наших позицій.

Незважаючи на цинічне намагання противника втягнути сили АТО в активне збройне протистояння, українські бійці, суворо дотримуючись мирних домовленостей, вогонь у відповідь не відкривали.

Загалом, упродовж минулої доби незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир’я, пише УНН.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: