fbpx

На Донеччині упіймали вербувальника та двох шпигунів бойовиків. ВІДЕО

Суспільство 11:06, 29.03, 2015

Диверсанти збирали інформацію на користь російських найманців.

Протягом доби в зоні  АТО контррозвідники СБУ затримали трьох диверсантів, які виконували злочинні накази бойовиків "ДНР".

За даними прес-центру СБУ, у місті Гірник Донецької області СБУ затримала 31-річного колишнього військовослужбовця, якого завербувала "розвідка" бойовиків. Місцевий мешканець організовував та координував дії диверсійних груп на території Донецької області, а також вербував людей у лави диверсійних банд.

Крім того, поблизу с. Галіцинівка Мар'їнського району Донецької області оперативники затримали ще одного спільника бойовиків – місцевого підприємця, який передавав найманцям інформацію про дислокацію та чисельність сил АТО. За наданими ним координатами противик здійснював обстріли українських позицій та мирних населених пунктів.

Того ж дня на Донеччині СБУ затримала мешканця с. Орлівка, завербованого представником російських спецслужб на прізвисько "Текіла". Інформатор здобував відомості про маршрути пересування українських військових у Ясинуватському районі. Затриманий зізнався, що передана "Текілі" ним інформація використовувалася терористами для коригування артобстрілів. Нагадаємо, що раніше СБУ затримала озброєного диверсанта, який готував теракт у Дніпропетровську.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: