fbpx

На Донеччині збирають підписи за пряме залізничне сполучення з Івано-Франківськом

Суспільство 15:15, 10.04, 2016

Сьогодні майже десять міст Донецької області приєднаються до збору підписів громадян проти ініціативи керівництва МВС України направляти для служби на Донбас працівників колишньої міліції, що не змогли пройти переатестацію до нової Національної поліції України. Також збиратимуть підписи за пряме залізничне сполучення з Івано-Франківськом, щоб бійцям було легше добиратися додому.

Про це повідомила у соцмережі Марія Середа, інформує КУРС.

"Міста знову об’єднують сили, щоб донести думку про те, що наш регіон не є полігоном для перевиховання працівників, що зганьбили себе і довели свою нездатність виконувати покладену на них місію!
Також можна буде поставити свій підпис за запровадження прямого залізничного сполучення з Івано-Франківськом. Це допоможе покращити культурний обмін між регіонами країни. А також хоч трошки полегшить життя наших захисників з АТО, оскільки зараз хлопці вимушені змінити не один потяг, щоб добратися рідної домівки", – повідомила Марія Середа.

У Слов’янську збір підписів проходить на центральній площі міста з 15.00 до 17.00 години.

Підписані звернення активісти руху направлять вищому керівництву держави, а також у профільні міністерства та відомства України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: