fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На дорогах Прикарпаття ввели обмеження на рух великовантажного транспорту

На дорогах Прикарпаття ввели обмеження на рух великовантажного транспорту

14:30, 13.06, 2014

На дорогах Прикарпаття у зв’язку з підвищенням температури повітря вводяться обмеження на пересування великовантажного транспорту в період з 10 до 22 години.

Як повідомили «КУРСу» у прес-службі Управління МВС в Івано-Франківській області, на виконання спільної вказівки Державного агентства автомобільних доріг України, Департаменту ДАІ МВС України, Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті та розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації "Про обмеження руху великовагового автотранспорту на автомобільних дорогах загального користування у період підвищення температури повітря", при підвищенні температури повітря понад 28 °С введено режим тимчасового обмеження руху дорогами загального користування області автотранспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т з 10.00 год. до 22.00 год. включно.

У зв’язку з цим під час нагляду за дорожнім рухом на маршрутах несення служби працівники Державтоінспекції надаватимуть допомогу представникам дорожніх організацій, Укртрансінспекції в організації роботи із застосування тимчасових обмежень руху великовагового автомобільного транспорту.

В межах територій обслуговування підрозділами ДАІ будуть проводитися заходи щодо здійснення постійного контролю за дотриманням водіями тимчасового обмеження руху для великовагових транспортних засобів. У разі виявлення на дорогах у спекотну погоду транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більше 7 т водіям буде рекомендовано здійснювати відстій автомобіля на найближчому майданчику та буде надано під розпис листок-попередження Служби автомобільних доріг про недопустимість руху автомобільними дорогами при температурі повітря більше 28 °С.

Для відстою великовагових транспортних засобів використовувати площадки, які знаходяться на АЗС, СТО, біля готелів та інших об’єктах дорожнього сервісу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: