fbpx

На "дорозі смерті" у Старих Кривотулах облаштують світлофор

Суспільство 16:04, 14.02, 2019

На ділянці дороги державного значення Н-10 у селі Старі Кривотули Тисменицького району встановлять світлофор. Для його облаштування спрямують кошти державної та обласної програм підвищення рівня безпеки дорожнього руху.

З державного бюджету на встановлення світлофорів на Прикарпатті буде спрямовано 90 млн грн. Освоєння державного фінансового ресурсу можливе за наявності співфінансування з місцевих бюджетів та виготовлення проектно-кошторисної документації, інформує прес-служба ОДА.

За словами сільського голови Старих Кривотул Володимира Назарука, роботи щодо виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення світлофора вже розпочалися, зокрема здійснено аерозйомку. Тож упродовж місяця, на переконання сільського голови, всі необхідні документи будуть підготовлені.

Нагадаємо, громада села Старі Кривотули 11 лютого вже не вперше вийшла на акцію протесту з вимогою облаштувати безпечні переходи та встановити світлофор. За минулий рік там трапилося 9 ДТП, в тому числі із загиблими і травмованими. Місцеві називають це місце "дорогою смерті".

Остання ДТП, нагадаємо, трапилася у Старих Кривотулах 4 лютого: BMW X 5 на смерть збив велосипедита – поліція захистила водія від самосуду.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: