fbpx

На Франківщині поліція затримала злодія, який обкрадав церкви та сільради

Суспільство 15:45, 13.11, 2018

Сьогодні, 13 листопада, оперативники Прикарпаття затримали чоловіка за скоєння крадіжок з церков та сільських рад на території Івано-Франківщини.

Затриманий – 62-річний чоловік, уродженець Рожнятівщини, який раніше судимий за скоєння майнових злочинів. Він крав гроші зі скриньок для пожертв, а з сільських рад  матеріальні цінності. Для цього пошкоджував та зламував вікна і двері, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Вчинив близько 50 злочинів у містах та селищах області протягом 2017-2018 років. Під час огляду у зловмисника вилучили речові докази, спеціальне приладдя, яке він використовував для вчинення злочинів.

Вирішується питання про затримання зловмисника за скоєння кримінальних правопорушеннь, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням в житло чи інше приміщення – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років) ККУ.

Нагадаємо, нещодавно Калуський міськрайонний суд засудив двох чоловіків, які обкрадали храми і сільради у Калуському, Долинському та Рожнятівському районах. Злодії отримали по п’ять років позбавлення волі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: