fbpx

На Франківщині пройде Школа взаєморозуміння та молодіжного лідерства

Суспільство 21:21, 05.08, 2016

Оголошується набір учасників проекту "Молодь об'єднує Україну", що виконується українською студентською спілкою у партнерстві з ВМГО "Молодий Рух".

Проект здійснюється за підтримки Федерального міністерства закордонних справ на основі рішення Бундестагу Федеративної Республіки Німеччина через Представництво Фонду Ганса Зайделя в Україні

Метою цього проекту є об’єднання молоді Заходу-Сходу-Півночі-Центру і Півдня України навколо спільних демократичних цінностей, виховання взаєморозуміння, толерантності та лідерських якостей української молоді, пошук істини і компромісу в питаннях, якими політики для отримання політичних дивідендів досить часто спекулюють.

Враховуючи вищенаведене, протягом літа-осені 2016 року буде організовано серiю шкіл взаєморозуміння та молодіжного лідерства.

Унікальність цих Шкіл полягає в тому, що поруч з традиційними знаннями, необхідними для розвитку молодого лідера (лідерських якостей, менеджмент громадської організації, написання та реалізація проектів і т. п.), на експертному рівні будуть обговорені питання щодо аналізу історичних моментів, переосмислення минулого, виховання взаєморозуміння, толерантності тощо.  Разом з тим в Школах багато місця буде присвячено іграм "Основи консолідації".

Організатори беруть на себе витрати, пов’язані із проживанням, харчуванням учасників, проїзд до місця  проведення заходу (у межах вартості поїзду класу плацкарт або автобуса відповідної цінової категорії)

Цільова група: Молодь з різних областей України віком від 18 до 35 років.

Кількість учасників: УСС та Молодим Рухом на основі конкурсного відбору буде відібрано фіксовані групи чисельністю по 25 чол.

Кожна з сформованих груп візьме участь в одній триденній школі.

Кращі учасники Шкіл матимуть змогу взяти участь у 5-денному Літньому таборі, який заплановано провести в кінці серпня на півдні України.

Для участі у проекті кандидати повинні надіслати в електронному вигляді до 5 серпня 2016 р. наступні документи: заповнену анкету і мотиваційний лист (форма додається). Не повністю заповнена анкета або анкета без мотиваційного листа, або документи, надіслані пізніше дедлайну, до участі в конкурсі НЕ допускаються.

Документи потрібно надсилати електронною поштою на адресу youthunitesukraine@gmail.com з позначкою: Заявка на Участь_Молодь Об’єднує Україну. Остання дата надсилання документів: 05.08.2016 р.

Найближчі школи будуть проведені в Карпатах:

  • 1-а Школа – 15.08-18.08 (Івано-Франківська обл.)
  • 2-а Школа – 18.08-21.08 (Івано-Франківська обл.)

Результати відбору будуть повідомлені до 08 серпня 2016.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: