fbpx

На Франківщині четверо депутатів навчатимуться на магістратурі за бюджетні кошти

Суспільство 11:43, 30.11, 2016

Постійна комісія Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків затвердила перелік депутатів та осіб, які перебувають у кадровому резерві органів місцевого самоврядування, що були направлені на навчання органами місцевого самоврядування до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Зокрема, п’ятеро депутатів навчатимуться за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування", освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр:

 – Іваночко Михайло Степанович – депутат обласної ради;

Кубишкіна Крістіна Ігорівна – перебуває у кадровому резерві Богородчанської селищної ради, помічник-консультант депутата обласної ради;

Никорович Святослав Ігорович – депутат обласної ради;

Попович Василь Борисович – депутат обласної ради;

Якимчук Михайло Ігорович – депутат обласної ради.

Виконавчий апарат обласної ради оплатить 21 195 гривень за їх навчання у першому семестрі 2016-2017 навчального року за рахунок коштів, передбачених на це у 2016 році на виконання п. 6.15. (Організація та проведення навчань для депутатів обласної, районних, міських, селищних і сільських рад. Вдосконалення підготовки та підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування.) Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2016-2020 роки. Голова комісії Микола Палійчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: