fbpx

На Франківщині склали рейтинг спортивних шкіл

Спорт 10:20, 27.12, 2018

Вчора в Івано-Франківській облдержадміністрації відбулося підсумкове засідання колегії управління спорту, на якому затвердили рейтинг спортивних шкіл усіх типів та форм власності області у 2018 році.

Трійку найкращих СДЮШОР очолила Рогатинська спортивна школа "Техноцентр". Друге місце посіла Надвірнянська СДЮШОР, а третьою  Івано-Франківська СДЮШОР №1 зі спортивної гімнастики, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
У рейтингу ДЮСШ третьою була Івано-Франківська ДЮСШ №1, другою  Коломийська ОДЮСШ, а переможцем стала Івано-Франківська ОДЮСШ.
Також затвердили рейтинг районів і міст обласного значення за 2018 рік, відповідно до якого перше місце посів Надвірнянський район, друге  Косівський, а третє  Долинський. Серед міст третє місце посів Калуш, друге  Коломия, а переможцем став Івано-Франківськ.

Окрім того, на Прикарпатті утворили комісію з контролю за станом спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів. На завершення колегії начальник управління спорту окреслив основні завдання для управління та профільних підрозділів на наступний рік.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: