fbpx

На Франківщині у пенсіонера-прапорщика вилучили величезний арсенал зброї. ФОТО

Суспільство 15:08, 18.05, 2018

Сьогодні під час обшуку у 62-річного жителя Делятина правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів, а саме: пістолет, автомат, ручний протитанковий гранатомет, малокаліберну гвинтівку, штик-ножі, мисливські рушниці, більш ніж 10 тис. патронів різного калібру, гранати та інші вибухові пристрої.

Обшук проводили працівники Надвірнянського відділу поліції спільно із працівниками УСБУ в Івано-Франківській області, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. 

Обшуки у мережі Фейсбук прокоментував глава Нацполіції Сергій Князєв.

"Відлуння війни. Вилучаємо зараз у колишнього військовослужбовця з Івано-Франківщини. "Випадково" зберігав у себе вдома?" – написав Князєв.

Перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін повідомив, що арсенал вилучили з будинку звичайного військового пенсіонера-прапорщика

"До речі, на пенсії цей колекціонер з 1996 року, а про арсенал – "що бачив, те й таскав додому". Так, про всяк випадок "натаскав" 22 гранатомети, більш як 20 гранат, автомат, пістолет та патрони",  написав Аброськін.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: