fbpx

На Франківщині відкрили третю амбулаторію сімейної медицини. ФОТО

Здоров'я 19:46, 10.05, 2019

Татарівська сільська лікарська амбулаторія загальної практики сімейної медицини є третім закладом, який відкрили в області у рамках реформи сільської медицини.

На цей час амбулаторія повністю забезпечена медичним обладнанням. Також придбано новий сучасний поліклінічний автомобіль, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Сьогодні на урочисте відкриття медичного закладу завітали заступник голови облдержадміністрації Віталій Федорів, голова Татарівської сільської ради Олег Дзем'юк, Яремчанський міський голова Василь Онутчак, духовенство та громада села.

Присутніх привітав Віталій Федорів. Посадовець підкреслив, що відкриття закладу сприятиме покращенню стану надання медичних послуг, зробить їх більш якісними і доступними для сільських жителів.

"Впевнений, що люди будуть задоволені якістю надання медичних послуг у цій амбулаторії, де створені всі належні умови як для пацієнтів, так і для медичного персоналу", – сказав Віталій Федорів.

За словами Олега Дзем'юка, амбулаторію зведено у рамках програми Президента України "Доступна медицина" та оснащено відповідно до примірного табеля забезпечення закладів первинної медико-санітарної допомоги в сільській місцевості.

Зазначимо, що для будівництва усіх 26 амбулаторій в області зарезервовано один мільярд гривень із Держбюджету.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: