fbpx

На Галицькій облаштовують сучасний сквер

Суспільство 13:09, 02.08, 2017

Розпочалися роботи з облаштування сучасного громадського простору у невеличкому сквері на вулиці Галицькій, 67. Це буде ще одна зелена зона, де зможуть відпочивати франківці.

Роботи на об’єкті розпочалися минулого тижня. Тут вже провели світло та розпочали підготовчі роботи. Наступним етапом стане брукування території, інформує прес-служба МВК.

Сквер поєднає декілька типів покриття, матиме зручні вуличні меблі: тут встановлять бетонні лавки та куби для сидіння, а також кілька шахових столів. Окрім того, буде збережено голубі ялини, які зараз є у сквері, і додатково висаджено ще дванадцять нових. Також відпочинкова зона отримає цікаве освітлення та відеонагляд.

Однією з основних особливостей скверу будуть ліхтарі, які, крім того, що освітлюватимуть територію, ще й роздаватимуть WiFi та міститимуть у собі камери спостереження.

"Проект відповідає сучасним тенденціям: тут прислухались і до прогресивних дизайнерів, і до урбаністів. Європейська практика, коли зелена зона зберігає концепцію архітектури, що розташована поруч. Саме цей сквер стане першим таким у нашому місті. Намагаємося йти в ногу з часом та переймаємо найкращі європейські практики. Все для затишку та комфорту мешканців", – підсумував міський голова Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: