fbpx

На Городенківщині міліція задокументувала 5 кримінальних та 40 адмінпорушень за вихідні

Суспільство 13:30, 10.08, 2015

Працівники городенківської міліції за підтримки обласного управління внутрішніх справ провели оперативно-профілактичне відпрацювання населених пунктів району.

Такі заходи було заплановано та здійснено з метою стабілізації криміногенної ситуації в районі, для активізації роботи щодо розкриття злочинів загальнокримінальної спрямованості та забезпечення громадського порядку на території Городенківщини. На відпрацювання було задіяно майже півсотні працівників УМВС в області, з яких було сформовано 11 мобільних груп, а також 5 додаткових екіпажів Державтоінспекції.

В ході відпрацювання правоохоронці особливу увагу звертали на місця масового перебування людей та концентрації молоді. Зокрема, було перевірено 12 відпочинково-розважальних закладів. Крім того, перевірялися раніше судимі особи, адмінпіднаглядні, сімейні бешкетники, власники зброї та неповнолітні, які перебувають на обліку кримінальної міліції в справах дітей.

Читати також: У Городенці дві групи молодиків влаштували розбірки з битами

За час проведення оперативно-профілактичних заходів міліціонери виявили та задокументували 5 кримінальних та 40 адміністративних правопорушень. Зокрема, зафіксовано два факти незаконного перевезення лісоматеріалів, дві особи притягуються до відповідальності за вчинення насильства в сім’ї, виявлено три випадки невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей. Також правоохоронці виявили 25 правопорушень, що посягають на громадський порядок.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: