fbpx

На Городенківщині пройшли змагання з туризму

Спорт 12:16, 24.06, 2014

На базі Городенківської філії Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, що розміщений у селі Незвисько, відбулися змагання з техніки пішохідного туризму серед вихованців туристично-краєзнавчих гуртків. Програма змагань включала в себе конкурси «В'язання вузлів», «Влучний стрілець» (стрільба з пневматичної гвинтівки) та подолання «Смуги перешкод».

Як повідомили КУРСу у прес-службі Городенківської РДА, учні показали свої вміння і практичне застосування здобутих на заняттях у гуртках знань та навичок в реальних умовах. На змагання прибуло 9 команд – 5 з Городенківщини (Незвисько, Лука, Рашків, Серафинці, Ясенів-Пільний), три з Коломийщини та одна з Тлумацького району.

Найбільш динамічною була «Смуга перешкод», яка складалася з навісної переправи через яр, траверсу схилу, переправи через яр по колоді, спуску та підйому по схилу, спуску по вертикальних перилах. На цій дистанції найбільш вправною була команда гуртківців Серафинецької ЗОШ, друге місце вибороли туристи зі Старогвіздецької школи і третє місце посіла команда Незвиського НВК.

У конкурсі «В’язання вузлів» І місце виграв Олійник Любомир (Серафинецька ЗОШ), ІІ місце зайняв Деделюк Денис (Гвіздецька ЗОШ) і ІІІ місце зайняла Сікірина Діана (Тлумацька ЗОШ).

У конкурсі «Влучний стрілець» найточнішими виявились вихованці Ясеновопільнівської школи. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: