fbpx

На Городенківщині відбувся волейбольний турнір пам’яті Андрія Галая

Спорт 17:15, 31.07, 2017

У Городенківському районі провели турнір з пляжного волейболу пам'яті Андрія Галая, який служив за контрактом у 80-й окремій аеромобільній бригаді Збройних сил України, в зоні бойових дій з травня 2014.

Загинув у час прориву ворожого оточення до Луганського аеропорту 21 липня 2014 року. Взявши вогонь на себе, він надав можливість вивезти з оточення більш як 50 поранених десантників. Посмертно нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Вшанували пам’ять Героя батьки, голова ГО десантників "Вільному воля" Ігор Синяк та бойові побратими, представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Володимир Веркалець, представники ГО "Обласна спілка членів сімей загиблих в зоні АТО", голова ГО "Городенківське районне об’єднання часників АТО" Михайло Човганюк, керівник апарату РДА Степан Михайлюк.

Після виконання Державного гімну та хвилини мовчання у пам’ять за полеглими у боях на сході України виступаючі відзначили героїзм та незламність духу воїнів, які обороняють державу в боях з окупантом, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Побратими та представники влади поклали квіти та помолилися на могилі Андрія Галая в селі Вікно.

Переможці та учасники волейбольного турніру нагороджені призами та грамотами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: