fbpx

На громадській раді при ОДА відмовилися "слухати маразми". ВІДЕО

Суспільство 17:10, 25.02, 2016

Сьогодні відбулось чергове засідання громадської ради при Івано-Франківській ОДА.

На засіданні були присутні представники громадської ради, активісти, журналісти, голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук та нардеп Анатолій Матвієнко.

На порядку денному було кілька питань: щодо децентралізації, культури, земельних питань та самої роботи громадської ради. 

Зауважимо, що налагодити нормальну роботу ради не вдається вже тривалий час. Засідання перетворюються на нудну й безглузду балаканину, яка не має жодних практичних наслідків. Громадська рада при ОДА поволі, але впевнено здобуває собі репутацію "збіговиська міських божевільних". 

Не обійшлося без казусів і цього разу. Під час доповіді директора обласного Офісу реформ Руслана Панасюка щодо ходу децентралізації в області якась активістка несподівано звинуватила доповідача… у "відбілюванні Путіна". Панасюк, мовляв, робить усе для того, щоб Путіна не визнали агресором (!). 

Терпець увірвався у Петра Хмельовського, який у громадській раді очолює комітет з питань освіти. 

"Тут сидить голова ОДА і думає: я до вас більше ніколи не прийду. Давайте будемо працювати. Ми прийшли з роботи, щоб слухати ці маразми?" – поцікавився Хмельовський.

Нагадаємо, раніше Петро Хмельовський заявляв, що з громадською радою ніхто не рахується, бо вона нічого не робить.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: