fbpx

На Івано-Франківщині є родичі сепаратистів

Суспільство 13:20, 26.06, 2014

Політична Рада Українського Християнсько-Демократичного Фронту радить прикарпатцям допускати переселенців з півдня та сходу України у квартири під наглядом СБУ.

Відповідний лист направили на ім'я голови Івано-Франківської облради Василя Скрипничука.

"Зараз на Галичині з широкими обіймами приймають переселенців і з Криму, і з Донбасу. Проте наша щирість мусить дружити з великою пильністю! Оскільки велика кількість бойовиків зі сходу, знаючи про швидку ескалацію боїв з метою утворення "коридору" від кордону до Дніпра, вже відсилають не тільки родичів, а й власні сім'ї на захід України, то й серед гостинно прийнятих Вашими земляками родин вже є певна кількість людей, родинно пов'язаних із сепаратистами. Оселившись серед вас, вони можуть виконувати й таємно агентурні функції. І таких бажано було б заселяти в режимі інтернатури, а вже згодом допускати в квартири людей під наглядом СБУ…" – йдеться у листі.

Рішенням постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, самоврядування, захисту прав людини, законності та правопорядку звернення буде перенаправлено до правоохоронних органів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: